BLEACH FOTO 1

Bleken

Wil jij graag je tanden een tintje witter? Bij Verhagen Mondzorg bleken bij je tanden en kiezen met de Smartbleach-methode. 100% veilig tanden bleken in de Achterhoek, bij ons ben je aan het juiste adres!

Scroll down

Zelf je tanden bleken? Liever niet!

Tegenwoordig zie je het veel voorbijkomen op sociale media: de doe-het-zelf-setjes om thuis je tanden te bleken of speciale tandpasta die je tanden witter hoort te maken. Dat uit zich vaak in verbluffende resultaten tegen lage prijzen. Wat veel mensen niet weten, is dat er in deze goedkopere alternatieven vaak hele zure middelen zitten die je tandglazuur aantast.

Het gevolg? Je tanden kunnen sneller sneller gevoelig worden bij koud eten en drinken, en ook bijvoorbeeld koffie hecht zich makkelijker aan je tanden. Het 'bleken' werkt zo dus averechts!

Meer informatie over zelf je tanden bleken lees je op deze pagina: Specialisatie bleken.

Bleken bij Verhagen Mondzorg

Wil je graag je tanden een tintje lichter, omdat je onzeker bent over je glimlach of omdat je het simpelweg mooier vind? Zoek jij een adres in de Achterhoek die tanden bleekt? Bij Verhagen Mondzorg bleken wij jou tanden op een manier die 100% veilig is, namelijk de Smartbleach-methode.

Binnen ons Verhagen Mondzorg-team werken twee collega's die deze bleektechniek toepassen: Karin en Wafae.

De behandeling

In onderstaande video zie je hoe een bleekbehandeling bij ons eruit ziet.

Meer informatie

Wil je meer informatie over bleken bij Verhagen Mondzorg? Je leest het op deze pagina.

Wil je een vrijblijvend consult inplannen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Bleken

Zitten er aan de bleekbehandeling risico's?

Aan de behandeling zitten geen risico’s. Het glazuur blijft door de behandeling in tact, omdat het glazuur niet gebleekt wordt maar het tandbeen.

Wat zijn de kosten voor een bleekbehandeling?

De kosten voor de bleekbehandeling zijn vooraf niet te benoemen. Dit kan pas tijdens het eerste consult bepaald worden. Er wordt dan gekeken naar jouw gebit en naar welke passende behandeling er nodig is om het gewenste eindresultaat te behalen. Aan de hand van het eerste consult zal er een begroting worden opgesteld.

Naast de kosten voor de behandeling worden er ook nog kosten voor het reinigen van jouw gebit, fluoride, gebruik van beschermingsmateriaal en het maken van een foto in rekening gebracht. Deze kosten zijn in te dienen bij de zorgverzekeraar. Als je aanvullend verzekerd bent kan dit gedeeltelijk worden dit vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Het is daarom verstandig om een consult afspraak in te plannen zodat de kosten voor jou berekend kunnen worden.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is niet pijnlijk. Het kan zijn dat je tanden, tijdens de behandeling, een tintelend gevoel geven.

Hoelang blijft de nieuwe kleur?

Je tanden bleken zal nooit een blijvend effect hebben. Door de jaren heen zullen je tanden weer verkleuren. Uiteraard helpt het om een goede mondhygiëne te behouden en zo min mogelijk gekleurde/donkere voedingstoffen tot je te nemen. Om je tanden altijd zo wit en mooi mogelijk te houden, zou je jouw gebit om de 2 tot 3 jaar moeten laten bleken. Meer informatie hierover zal worden gegeven tijdens het eerste consult.

Mag ik daarna gelijk eten/drinken?

De eerste 14 dagen krijg je tips en trucs mee over wat jij wel en niet mag eten en drinken. Het gebruik van donkere kleurstoffen wordt afgeraden.

DSC6619 1

Wil jij je tanden een tintje witter?

Ik help je graag op weg

Hanne

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl