Verhagen Volledig Mondzorg Niice Digital Marketing 01890 klein

Volledige mondzorg voor volwassenen

Een gezond gebit is essentieel voor je algehele gezondheid en welzijn. Daarom staan we klaar om jouw gebitsverzorging naar een hoger niveau te tillen, ook als je denkt dat dat niet past in jouw drukke planning!

Scroll down

Een gezond gebit is meer dan geen klachten

Een gezond gebit is de basis voor een stralende glimlach en een goede mondgezondheid. Maar een gezond gebit is meer dan dat. Met een verzorgd uiterlijk vergroot je de kans op een goede eerste indruk aanzienlijk. Bovendien worden mensen met een mooie, rechte glimlach vaak gezien als zelfverzekerd en betrouwbaar. Goed voor je zelfvertrouwen, prestaties en (carrière)kansen dus!

Bij Verhagen Mondzorg geloven we in preventieve zorg en leggen we de nadruk op het voorkomen van tandheelkundige problemen. Samen werken we aan het gezond maken en houden van jouw gebit met regelmatige controles, reinigingen en advies.

Breng jouw stralende lach terug met esthetische mondzorg

Ben je ontevreden over de kleur, vorm of stand van je tanden? Bij Verhagen Mondzorg bieden we diverse esthetische mondzorg oplossingen om jouw glimlach nog mooier te maken. Van tanden bleken of kroon- en brugwerk tot onzichtbare beugels en andere orthodontische behandelingen. Samen met jou vinden we de beste oplossing om jouw stralende lach terug te brengen.

BLEACH FOTO 1

Mondzorg die past bij jouw leefstijl als volwassene

Bij Volledig Mondzorg begrijpen we dat jouw drukke levensstijl vraagt om flexibiliteit en gemak. Daarom bieden wij met werkdagen tot 21.00 uur en de optie om op zaterdagen afspraken te plannen flexibele mogelijkheden aan. Of je nu een controle wilt inplannen tijdens je lunchpauze, na werktijd, ervoor of in het weekend, wij staan voor je klaar in Aalten, Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde.

Maak vandaag nog een afspraak

Kies voor Volledig Mondzorg voor een allesomvattende benadering van mondzorg voor volwassenen. Wij zorgen voor jouw gebit, zodat jij elke dag lacht. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil dat onze specialisten maken.

Neem contact met ons op
DSC6008

Afspraak maken?

Ik help je graag op weg

Jacqueline

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl