Verhagen Volledig Mondzorg Gecomprimeerd 2700px 06437

Controle afspraak

Wat doen wij tijdens een controle afspraak?

Scroll down

De controle afspraak

Tijdens een controle afspraak controleert de tandarts jouw tanden en kiezen grondig op onder andere gaatjes. De tandarts zal daarbij ook algemene ontwikkelingen van jouw gebit controleren, zoals de positie van tanden in de mond. Het advies is om jouw gebit twee keer per jaar te laten controleren door een tandarts.

Combinatie afspraak

Een controle afspraak wordt vaak gecombineerd met een preventie afspraak. Tijdens deze afspraak wordt jouw tandvlees gecontroleerd door een mondhygiëniste of preventieassistente. Een goede conditie van het tandvlees is namelijk de basis voor een gezond gebit. Ook wordt er tandsteen verwijderd en worden jouw tanden gepolijst. Zo voelen deze weer glad aan en zijn ze makkelijker schoon te houden.

Verhagen Volledig Mondzorg Liike Gecomprimeerd 2700px 06505

Het vervolg

Na een controle afspraak weet je precies hoe jouw gebit ervoor staat. Zo kun je weer vertrouwen op de conditie van jouw mond. Dat geeft niet alleen een goed gevoel, maar is ook een belangrijke indicator voor jouw gezondheid. Voor je vertrekt adviseren onze medewerkers je over hoe je jouw gebit het best kunt verzorgen. Zo adviseren zij altijd het gebruik van fluoride tandpasta en tandenstokers of ragers om de ruimtes tussen jouw tanden en kiezen ook zo goed mogelijk schoon te houden. Is er een probleem met jouw gebit vastgesteld? Dan zullen we samen met jou een behandeling bespreken om het probleem op te lossen. In onze praktijk hebben we namelijk veel verschillende mondzorgspecialisten onder één dak, je kunt dus altijd bij ons terecht.

Lees hier alle behandelingen die wij aanbieden.

DSC6041

Is het alweer tijd voor een nieuwe controle afspraak?

Ik help je graag op weg

Iris

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl