Tandarts Winterswijk

Wil jij de beste mondzorg voor jouw gebit? Bij Verhagen Mondzorg, dé tandartspraktijk in Winterswijk, ben je aan het juiste adres! Hieronder vind je meer informatie over onze praktijk in Winterswijk.

Scroll down

Tandartspraktijk in Winterswijk

Ons team van deskundige tandartsen en mondhygiënisten biedt jou een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Of je nu een reguliere controle wilt laten uitvoeren of een specialistische behandeling nodig hebt, bij ons ben je in goede handen! Onze praktijk is gevestigd aan Beatrixpark 8 te Winterswijk. In de praktijk in Winterswijk worden verschillende behandelingen uitgevoerd zoals algemene tandheelkunde, preventie, tandvleesbehandelingen en orthodontie. Ontdek meer over onze behandelingen.

Openingstijden

Maandag07:0013:00
Dinsdag07:0021:00
Woensdag07:0017:00
Donderdag07:0021:00
Vrijdag08:0016:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Weekend- en spoed tandarts

Voor spoedgevallen zijn wij beschikbaar tijdens onze ruime openingstijden.

Voor pijnklachten tijdens openingstijden kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Heb je pijnklachten buiten onze openingstijden? Dan kun je voor spoedgevallen contact opnemen met onze spoeddienst, Tandarts Post Twente. Afgebroken tanden en kiezen worden niet als spoedeisend beschouwd, maar kunnen telefonisch of per e-mail gemeld worden voor het inplannen van een afspraak.

Tandarts in Winterswijk nodig?

Wil je graag een afspraak maken bij onze tandartspraktijk in Winterswijk? Wil je jouw afspraak verzetten of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze receptie.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 12:00 uur en op maandag tot en met donderdag ook van 13:30 tot 17:00 uur op het telefoonnummer 0544-371260. E-mails mogen verstuurd worden naar balie@verhagenmondzorg.nl en WhatsApp-berichten naar 06-89971209.

Wil jij je inschrijven in onze praktijk of een gratis online consult?

Wij helpen je graag verder met al jouw vragen en verzoeken. Ontdek ook onze andere locaties.

Maak direct een afspraak