Foto 2

Orthodontie

Scroll down

We kijken met onze behandelingen altijd naar de totale mondgezondheid om zo duurzame oplossingen aan te bieden. Met een beugel investeer je in jouw mondgezondheid en je lach op de lange termijn. Wij kijken daarbij niet alleen naar je tanden en kiezen, maar letten vooral op je totale uitstraling. Een beugel kan namelijk veel veranderen aan je lach en zal je zelfvertrouwen alleen maar versterken. Jij wil van tevoren weten waar je aan toe bent en hoe je lach zal worden. Daarom is het zo belangrijk dat we van tevoren een behandelplan uitwerken, dit aan je kunnen laten zien en uitgebreid met jou kunnen bespreken zodat elke behandeling voldoet aan jouw verwachtingen.

Wie gaat mij helpen en hoe gaan we van start?

In onze praktijk zullen de tandartsen voor orthodontie Leon Verhagen, Jasper Lijftogt en Bo Dusseldorp het traject van jouw beugel begeleiden. Juist een tandarts met alle expertises kan je een totaaloplossing bieden waarbij gekeken wordt naar alle opties zoals beugels, een brug of misschien wel een implantaat. Daar zijn wij als praktijk supersterk in; alle disciplines in huis dus altijd het beste voorstel.

Tijdens je eerste bezoek aan onze praktijk zal ons team al jouw vragen beantwoorden over jouw behandeling. Op basis van onder andere een faciale analyse wordt het probleem van jouw gebit of lach vastgesteld, waarna we kunnen beginnen met het opstellen van een behandelplan.

Veelgestelde vragen
Dsc 0603 112Dsc 0603Praktijk

Zo maken we een behandelplan voor jouw beugel

Na deze kennismaking en inventarisatie beginnen we met het verzamelen van alle gegevens die we nodig hebben om een plan op te stellen. Dat doen we tegenwoordig niet meer met “gips happen”, maar met behulp van de 3Shape Triosscan. Dat ervaart iedereen als een groot voordeel.

We maken dan ook een driedimensionale röntgenfoto en tot slot nemen we een serie foto’s van het gezicht, van je lach en van de tanden en kiezen. Op basis van al deze gegevens komen we tot onze diagnose en kunnen we een op maat gesneden behandelplan voor je opstellen.

Alle informatie over de beugel

We leggen je het behandelplan uit, meestal één week vóór het plaatsen van de beugel. Dit kan het Insignia-beugelsysteem zijn of het Spark Aligner systeem, waarbij wij gebruik maken van "onzichtbare hoesjes". Wij laten je aan de hand van video's zien wat we gaan doen en in welke volgorde. Zo weet jij vanaf het eerste moment precies wat er gaat gebeuren in jouw mond. We gebruiken Screenplay, een platform waarop we je heel goed kunnen laten zien wat er allemaal bij de behandeling komt kijken. Je krijgt van ons een persoonlijke link met alle informatie die is besproken, inclusief videomateriaal en clips die je verder informeren over jouw behandeling.

DSC6255

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met mij of met één van onze receptionistes!

Dienke

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl