Tandarts Groenlo

Op zoek naar een betrouwbare tandarts in Groenlo? Zoek niet verder! Onze tandartspraktijk, gevestigd aan Buitenschans 47, beschikt over vier behandelkamers en biedt een breed scala aan behandelingen aan, waaronder algemene tandheelkunde, preventie, tandvleesbehandelingen en orthodontie. Ons ervaren team van tandartsen en mondhygiënisten staat klaar om jou de best mogelijke zorg te bieden!

Scroll down

Tandarts Verhagen Groenlo

Wij begrijpen dat het belangrijk is om snel terecht te kunnen voor een behandeling. Of het nu gaat om spoedeisende zaken of reguliere controles, door onze ruime openingstijden kunnen wij jou elke dag helpen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wil je een afspraak maken voor of na werk- of schooltijd? Geen probleem, wij staan voor je klaar! Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Als je buiten onze openingstijden pijnklachten hebt en direct hulp nodig hebt, kun je terecht bij onze spoeddienst, Tandarts Post Twente. Wij beschouwen afgebroken tanden en kiezen niet als spoedeisend. Spoedeisende hulp is bedoeld voor een acuut trauma, zoals een ongeval, nabloedingen na een operatie of een grote zwelling.

Openingstijden

Maandag07:0015:00
Dinsdag07:0021:00
Woensdag07:0021:00
Donderdag07:0017:00
Vrijdag08:0015:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Tandarts in Groenlo nodig?

Wil je zeker weten dat jouw gebit in topconditie blijft? Regelmatig onderhoud en controle bij de tandarts is van groot belang, ook als jouw tanden er op het eerste gezicht goed uitzien.

Problemen in de mond kunnen zich langzaam ontwikkelen zonder dat je het zelf door hebt. Zo kan jouw tandvlees langzaam slechter worden of kunnen er kleine gaatjes ontstaan door tandplak tussen bijvoorbeeld de kiezen.

Ons team van tandartsen, mondhygiënisten, paro-, preventie- en assistentes helpt je graag bij het voorkomen van grotere problemen. Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Maak direct een afspraak