Verhagen Volledig Mondzorg

Op zoek naar een tandarts in Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten of Groenlo? Bij ons krijg je alle mondzorgspecialisten onder één dak!

Scroll down

Als tandarts zijn we gevestigd in Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten en Groenlo. Verhagen Volledig Mondzorg is al meer dan 40 jaar een begrip in de Achterhoek en omstreken. Door de jaren heen is ons team uitgegroeid tot een gepassioneerde groep specialisten die elke dag nóg beter wil worden in haar vak. En het mooiste is: we bieden in onze praktijk alle mondzorg onder één dak, van kindertandverzorging tot implantologie en van orthodontie tot bleekbehandelingen!

Ons team: passie voor een gezonde mond en voorop in kennis

Ons team van ruim vijftig medewerkers staat elke ochtend op met maar één passie; mensen helpen aan een gezond gebit en een stralende glimlach. Onze zorg voor jou gaat verder dan alleen het gebit, we vinden het heel belangrijk om uit te gaan van de totale gezondheid en het welzijn van jou als patiënt. We weten als geen ander welke rol een gezonde mond speelt in ieders dagelijks leven en voor de algemene gezondheid. Daarom doen we er alles aan om jou de best mogelijke hulp en adviezen te bieden.

Ons team van mondzorgspecialisten bestaat uit een gezonde mix van jonge talentvolle mondverzorgers en zeer ervaren tandartsen. Met deze diversiteit in ons team blijven we leren, van elkaar en met elkaar. Daarnaast staan onze teamleden vooraan in de internationale denktank van tandheelkunde rond het ontwikkelen van nieuwe concepten en behandelingen. Daarmee spelen we onder andere een rol in de wereldwijde ontwikkeling van digitalisering en visualisering van tandheelkundige toepassingen. Tot slot delen we onze ruime ervaring en expertise ook, door het scholen van een nieuwe generatie mondverzorgers in onze praktijk. Als opleidingsinstituut zetten we ons daarmee in om de kwaliteit van mondzorg in Nederland hoog te houden.

Verhagen Volledig Mondzorg-team

Onze specialismen voor totale mondzorg

Wat voor specialismen bieden we allemaal in onze praktijk? We bieden preventieve mondzorg, kindertandverzorging, tandvleesbehandelingen, implantologie, orthodontie, laserbehandelingen, gnathologie, esthetische tandheelkunde en bleekbehandelingen. Wil je meer weten over één van deze specialismen? Lees dan hier verder! Omdat we gespecialiseerd zijn in al deze disciplines kunnen we je in elk traject van A tot Z begeleiden en je helpen aan het beste eindresultaat voor jouw mond.

Onze specialismen

Flexibel en bereikbaar

Omdat we het belangrijk vinden dat jij snel terecht kunt voor een behandeling, bijvoorbeeld omdat spoed vereist is, staat ons team altijd voor jou klaar. We werken vanuit vier verschillende locatie, die gevestigd zijn in Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten en Winterswijk. Daardoor zijn we altijd flexibel en kunnen we je snel helpen. Bekijk hier onze praktijken of neem contact op voor meer informatie over het inschrijven bij onze praktijk. Ons team zit voor je klaar!

DSC6255

Hulp nodig?

Ons team zit voor je klaar!

Dienke

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl