Socials Verhagen Volledig Mondzorg Liike 08631

Volledige mondzorg voor gezinnen

Aparte afspraken voor jou en je kinderen? Onze praktijk is er voor het hele gezin. Of het nu gaat om de allerkleinsten, tieners, volwassenen of senioren, wij bieden behandelingen speciaal afgestemd op de leeftijdsgroepen. En je kunt allemaal samen langskomen zolang je op tijd een afspraak maakt.

Scroll down

Behandelingen voor verschillende leeftijdsgroepen

De mondzorgbehoeften van kinderen zijn anders dan die van tieners en van volwassenen. Daarom hebben we bij Verhagen Mondzorg alle soorten mondzorg onder één dak, ook tandartsen gespecialiseerd in kindertandverzorging en Orthodontie. We bieden alles dat jouw gezin nodig heeft voor een gezond gebit! En wist je dat vrijwel alle mondzorg tot 18 jaar volledig vergoed wordt, orthodontie en kronen uitgezonderd?

Onze tandartsen en medewerkers hebben kennis van verschillende behandelopties en toepassingen binnen de verschillende leeftijdsgroepen. Al onze medewerkers zullen de behandeling altijd afstemmen op de persoon. Of je nu een beugel nodig hebt om je glimlach recht te zetten of je tanden professioneel wil bleken,, we hebben de expertise om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

De voordelen van een tandartsbezoek met het gezin

Regelmatig met het hele gezin naar de tandarts gaan heeft veel voordelen, juist als je kinderen nog jong zijn. In de veiligheid van het gezin kunnen de kinderen wennen aan tandartsbezoeken, wat het steeds weer minder spannend maakt. Het creëert een positieve tandarts ervaring. Bovendien is het combineren van afspraken handig, omdat je dan niet meerdere keren apart - of met elk kind mee - naar de tandarts hoeft.

Het belangrijkste is echter dat met het gezin naar de tandarts gaan helpt om bewustwording en preventie te bevorderen. De preventiemedewerker, tandarts en jij als ouder kunnen samen bijdragen aan de zelfzorg van je kind.

Plan samen een afspraak

Onze baliemedewerker zit klaar om samen met jou jullie afspraak te plannen. Neem gerust contact op via de mail of telefonisch en maak een gezinsafspraak.

Samen zorgen we ervoor dat jullie stralende glimlachen behouden blijven en genieten van een optimale mondgezondheid. Bij Volledig Mondzorg staan we altijd voor jullie klaar.

DSC6255

Meteen een afspraak inplannen?

Ik help je graag op weg

Dienke

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl