BLEACH FOTO 7

Bleken

Durf jij jouw tanden niet meer bloot te lachen vanwege hun kleur? Kies voor blijvend wittere tanden met onze veilige laser-bleekbehandeling!

Scroll down
BLEACH FOTO 4

Tanden laten bleken: waar gaat het vaak mis?

Wanneer je kiest voor het laten bleken van jouw tanden is het belangrijk dat het effect blijvend is en dat de bleektechniek volledig veilig is voor de gezondheid.

Een stralend witte glimlach: het blijft een populair schoonheidsideaal. Bleekstudio’s en schoonheidsspecialistes spelen hier handig op in door lage prijzen te promoten en de verbluffende resultaten van influencers te delen. In veel van deze salons worden zure en schadelijke bleekbehandelingen aangeboden. De bleekmiddelen die daar worden gebruikt hebben een relatief lage concentratie actieve stoffen. Daardoor worden alleen de oppervlakkige verkleuringen aangepakt. Door het tijdelijke effect van dit soort bleektechnieken, laten mensen zich al snel verleiden om de behandeling vaker te doen.

Ook zien we steeds vaker dat er met doe-het-zelf-setjes thuis wordt gebleekt. De zogeheten whitening tandpasta’s of bleekstrips zouden volgens fabrikanten de oplossing zijn. Dit intensieve gebruik van bleekmiddelen heeft een zeer schadelijk effect op het tandglazuur. Ook gevoeligheid bij koud eten en drinken kan dan sneller optreden. De grove tandpasta kan het glazuur beschadigen. Je poetst als het ware steeds een laagje glazuur weg. Koffie hecht zich dan juist makkelijker aan je tanden.

Tanden bleken bij Verhagen Mondzorg

Veilig je tanden bleken in de Achterhoek? Dat kan bij onze praktijk! Voel jij je niet zeker over jouw eigen glimlach? Of zou jij jouw tanden gewoon een tintje lichter willen hebben? Al eeuwen zijn witte tanden een bekend schoonheidsideaal. Stralend witte tanden zien er dan ook beter verzorgd uit dan tanden met een donkerdere tint. Door de jaren heen zijn er ontelbare bleektechnieken bedacht voor het krijgen van witte tanden. Alleen zijn deze niet allemaal even effectief en zijn ze vaak ook nog erg slecht voor de gezondheid. Bij Verhagen Volledig Mondzorg werken we met een speciale bleektechniek die 100% veilig is voor de gezondheid. En ook, mits je de leefregels opvolgt, nog eens met een blijvend effect!

Veilig en efficiënt jouw tanden laten bleken? Kies voor de Smartbleach-methode!

Bij Verhagen Volledig Mondzorg maken we tanden witter met de Smartbleach-methode. Deze methode is gebaseerd op een gecombineerde werking van een actieve gel en een geconcentreerd Smartbleach licht. In tegenstelling tot andere methodes, worden jouw tanden bij Smartbleach niet opgewarmd. Zo zal jouw tandglazuur niet beschadigd raken door de bleekbehandeling. Het effect van deze eenmalige behandeling is blijvend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jij jouw tanden na een jaar opnieuw moet laten bleken. De Smartbleach-methode kun je alleen door een gespecialiseerde medewerkster laten uitvoeren. Wil je meer informatie over hoe de behandeling precies in zijn werk gaat en wat je er van kunt verwachten? Klik dan hier

Hoe gaat de Smartbleach behandeling in zijn werk?

Zelfverzekerd met wittere tanden!

Als je blij bent met jouw uiterlijk ga je zelfverzekerd door het leven. Onze ervaring is dat mensen zich na het veilig laten bleken van hun tanden gelukkiger voelen en meer comfortabel tijdens sociale interacties met andere mensen. Daarnaast is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de positieve effecten van wittere tanden op het zelfbeeld en de sociale acceptatie van mensen.

Tanden bleken in de Achterhoek? Laat je adviseren door onze tandartsen.

Omdat iedereen een uniek gebit heeft, geven wij jou voor het laten bleken van jouw tanden een advies op maat. We meten een bleekbehandeling altijd af op jouw tanden. Wil jij graag wittere tanden, begin dat zeker niet thuis met bleeksetjes maar informeer over de veilige bleekmethode die wij bieden. Neem contact op met ons Verhagen Volledig Mondzorg team!

DSC6028

Ben je al overtuigd?

Neem dan contact op met ons Verhagen Volledig Mondzorg team!

Karin

Preventie- en paro-preventieassistente

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl

De veelgestelde vragen over bleken

Bleken

Zitten er aan de bleekbehandeling risico's?

Aan de behandeling zitten geen risico’s. Het glazuur blijft door de behandeling in tact, omdat het glazuur niet gebleekt wordt maar het tandbeen.

Wat zijn de kosten voor een bleekbehandeling?

De kosten voor de bleekbehandeling zijn vooraf niet te benoemen. Dit kan pas tijdens het eerste consult bepaald worden. Er wordt dan gekeken naar jouw gebit en naar welke passende behandeling er nodig is om het gewenste eindresultaat te behalen. Aan de hand van het eerste consult zal er een begroting worden opgesteld.

Naast de kosten voor de behandeling worden er ook nog kosten voor het reinigen van jouw gebit, fluoride, gebruik van beschermingsmateriaal en het maken van een foto in rekening gebracht. Deze kosten zijn in te dienen bij de zorgverzekeraar. Als je aanvullend verzekerd bent kan dit gedeeltelijk worden dit vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Het is daarom verstandig om een consult afspraak in te plannen zodat de kosten voor jou berekend kunnen worden.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is niet pijnlijk. Het kan zijn dat je tanden, tijdens de behandeling, een tintelend gevoel geven.

Hoelang blijft de nieuwe kleur?

Je tanden bleken zal nooit een blijvend effect hebben. Door de jaren heen zullen je tanden weer verkleuren. Uiteraard helpt het om een goede mondhygiëne te behouden en zo min mogelijk gekleurde/donkere voedingstoffen tot je te nemen. Om je tanden altijd zo wit en mooi mogelijk te houden, zou je jouw gebit om de 2 tot 3 jaar moeten laten bleken. Meer informatie hierover zal worden gegeven tijdens het eerste consult.

Mag ik daarna gelijk eten/drinken?

De eerste 14 dagen krijg je tips en trucs mee over wat jij wel en niet mag eten en drinken. Het gebruik van donkere kleurstoffen wordt afgeraden.