Thumbnail aflevering2

Volledige mondzorg voor senioren

Ons toegewijde team van specialisten bij Volledig Mondzorg staat klaar om jou te helpen. Of het nu gaat om implantaten, een beugel of gewoon reguliere mondzorg, wij bieden alle mondzorg onder één dak.

Scroll down

Zijn de kinderen net het huis uit of ben je aan het genieten van jouw pensioen? Dan heb je nu meer tijd voor jezelf. Voldoende aandacht voor een gezond gebit mag dan niet ontbreken. Wanneer je ouder wordt kan het gebit namelijk ongemerkt achteruit gaan als gevolg van medicijngebruik of simpelweg minder aandacht voor het gebit. Ons team van specialisten van Volledig Mondzorg staat voor jou klaar. Van implantaten tot een beugel, maar natuurlijk ook voor de reguliere mondzorg. Met onze 4 locaties in de Achterhoek is er altijd wel een praktijk bij jou in de buurt.

Een gezond gebit is belangrijk, vooral op oudere leeftijd

Bij Volledig mondzorg ben je voor al jouw vragen over mondzorg op het juiste adres. Met onze vier vestigingen in Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk zijn we goed bereikbaar en altijd in de buurt. We streven ernaar om de mond zo gezond mogelijk te houden op een toegankelijke en passende manier. Indien mogelijk bieden we documenten op papier aan, omdat we begrijpen dat dit soms fijner is in dit digitale tijdperk. Daarnaast werken we nauw samen met het tandtechnisch laboratorium Siemonsma, dat naast onze praktijk in Lichtenvoorde is gevestigd. Hier kun je terecht mocht een (gedeeltelijke) prothese de oplossing zijn

Persoonlijke en betrokken zorg

Wij streven naar persoonlijk contact, om een passend en haalbaar behandelplan op te stellen. In een intakegesprek bespreken we uitvoerig jouw klachten en wensen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw situatie. Vervolgens kunnen de meeste behandelingen volledig binnen onze praktijk worden uitgevoerd. We hechten veel waarde aan jouw wensen en mogelijkheden bij het maken van afspraken, en wij adviseren en ondersteunen bij het op peil houden van je mondgezondheid. Bij ons sta jij centraal.

Afspraak maken

Kies voor Volledig Mondzorg voor een persoonlijke benadering van mondzorg voor senioren. Wij gaan iedere dag voor een gezonde glimlach. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil dat onze specialisten maken.

Dankzij onze ruime openingstijden kunnen we altijd een tijdstip vinden dat het beste bij jou past waarbij we rekening houden met jouw wensen en mogelijkheden.

DSC6358

Bel meteen voor het maken van een afspraak

Ik help je graag op weg

Jacquelien

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl