Liike WEB Volledig Mondzorg 03742

Spoed

Ben je patiënt bij ons en heb je een pijnklacht die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem dan contact op met onze spoeddienst.

Scroll down

Voor spoedeisende hulp kunnen onze patiënten ons bereiken en staan wij voor ze klaar tijdens onze ruime openingstijden.

Openingstijden

Wat verstaan wij onder spoedeisende hulp?

Wij verstaan onder spoedeisende hulp:

  • Een trauma, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een acuut ongeval.
  • Nabloedingen, bijvoorbeeld na een operatie of ingreep die je eerder hebt ondergaan.
  • Of een grote zwelling.

Afgebroken tanden en/of kiezen, verstaan wij niet onder spoedeisende hulp. We weten dat het super vervelend is wanneer een tand of kies af is gebroken, maar in zo’n geval kun je telefonisch, per e-mail of per WhatsApp contact met ons opnemen. Zo kan één van onze receptionistes een afspraak voor jou inplannen. Wij kunnen bij pijnklachten geen rekening houden met jouw voorkeuren, zoals jouw werk- of schooltijden.

Pijnklachten binnen onze openingstijden?

Als je een pijnklacht hebt, wacht dan niet tot je volgende controle afspraak, maar neem alvast contact met ons op. Als je tussen 08.00 uur en 10.00 uur belt, dan wordt je als het maar even kan op dezelfde dag nog ingepland. Bel je later op de dag, dan kunnen wij dit niet garanderen. Nogmaals; wij kunnen bij pijnklachten geen rekening houden met jouw voorkeuren, zoals jouw werk- of schooltijden. Wanneer de praktijk gesloten is, hoor je op het antwoordapparaat het nummer van de waarneming.

Pijnklachten buiten onze openingstijden?

Heb je een pijnklacht en heb je direct hulp nodig? Neem dan contact op met onze spoeddienst, Tandarts Post Twente: Beltstraat 43-D, 7512 AC Enschede.

Deze kun je bereiken door te bellen met 053-7920040 of bezoek de website www.tandartsposttwente.nl

DSC6484

Heb je een pijnklacht?

Ik help je graag op weg

Mireille

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl