Tandarts Lichtenvoorde

Wil jij de beste mondzorg voor jouw gebit? Verhagen Mondzorg in Lichtenvoorde is dé tandarts voor jou! Ervaar topzorg van ervaren tandartsen en een breed scala aan tandheelkundige diensten onder één dak. Hieronder vind je meer informatie over onze praktijk in Lichtenvoorde.

Scroll down

Tandartspraktijk in Lichtenvoorde

Ons pand aan Eschpark 9 in Lichtenvoorde huisvest niet alleen onze praktijk, maar ook Tandheelkunde Waanders en Siemonsma tandtechniek. Ons gehele team, van assistentes tot mondhygiënisten, orthodontisten en tandartsen, wordt getraind door Integrated Dentistry voor basisopleidingen, specialisatie- en nascholingscursussen. Zo kunnen wij jou verzekeren van hoogwaardige zorg en blijven wij onszelf ontwikkelen om up-to-date te blijven in de tandheelkunde.

Kom langs bij onze praktijk in Lichtenvoorde en ontdek de vele behandelingen die wij aanbieden, van algemene tandheelkunde en preventie tot tandvleesbehandelingen en orthodontie. Maak snel een afspraak bij Verhagen Mondzorg!

Openingstijden

Maandag07:0021:00
Dinsdag07:0021:00
Woensdag07:0021:00
Donderdag07:0021:00
Vrijdag08:0016:30
Zaterdag08:0012:00
ZondagGesloten

Weekend- en spoed tandarts

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een afspraak te maken tijdens drukke werkdagen, daarom hebben wij ruime openingstijden. Van maandag tot en met donderdag zijn wij in de praktijk aanwezig van 07:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Bij pijnklachten tijdens onze openingstijden kun je direct contact met ons opnemen en we helpen je zo snel mogelijk. Bij spoedgevallen, zoals trauma's, nabloedingen en grote zwellingen, kun je buiten openingstijden terecht bij onze spoeddienst, Tandarts Post Twente.

Tandarts in Lichtenvoorde nodig?

Als je graag een afspraak wilt maken, een vraag hebt of jouw afspraak wilt verzetten bij onze tandartspraktijk in Lichtenvoorde, neem dan contact op met onze receptie.

Bel ons op 0544-371260, stuur een e-mail naar balie@verhagenmondzorg.nl of stuur ons een bericht via WhatsApp op 06-89971209.

Wil je je direct inschrijven of een gratis online consult? Ook dan helpen wij je graag verder.

Maak direct een afspraak