Zivver

Veilig mailen

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens van onze patiënten. Voor de digitale communicatie naar jou, als patiënt toe, gebruiken we zoveel mogelijk het veilig mailsysteem: Zivver. Met dit systeem wordt e-mail veilig en versleuteld verzonden.

Scroll down

Mail van Zivver in jouw mailbox

Als wij jou een e-mail sturen met vertrouwelijke informatie, zoals patiëntgegevens of persoonlijke informatie, ontvang je in jouw mailbox een e-mail van Zivver - Administratie Verhagen Volledig Mondzorg.

Hoe werkt het?

Stap 1: Je hebt een e-mail ontvangen

Je krijgt in jouw eigen mailbox een e-mail dat er een vertrouwelijk bericht naar jou is gestuurd door de administratie van Verhagen Volledig Mondzorg.

Stap 2: Openen van het bericht

Het openen van het bericht kan op twee manieren; per SMS-code of een code die per e-mail naar jou wordt verstuurd.

Met een SMS-code

Klik op de blauw button met de tekst ‘Klik voor bericht’ om naar Zivver te gaan. Hier word jou gevraagd, indien jouw 06-nummer bekend is bij ons in jouw patiëntendossier, om te controleren of jouw 06-nummer juist is. Indien dit juist is, klik je op de roze button ‘Stuur SMS’. Is jouw 06-nummer niet juist, klik dan op de button ‘Niet mijn nummer’. Je kunt dan een melding naar ons sturen, waarin je aangeeft dat je 06-nummer niet juist is en dat je hierdoor de e-mail niet kunt openen. Wij zullen dan contact met jou opnemen om de gegevens te controleren en aan te passen. Zodat de Zivver e-mail nogmaals verstuurd kan worden.

Met een code via de e-mail

Is jouw 06-nummer niet bekend bij ons, dan ontvang je een e-mail met daarin een code. Om deze code te kunnen ontvangen, dien je eerst in de ontvangen e-mail op de blauwe button ‘Openen’ te klikken. Op het moment dat je dat hebt gedaan, wordt er een code gegenereerd en naar jouw e-mailadres in een nieuwe e-mail verstuurd.

Stap 3: E-mail lezen en beantwoorden

Na het ontvangen en invoeren van de code via sms of e-mail. Kun je het e-mailbericht lezen en beantwoorden in Zivver.

DSC6660 1

Lukt het niet om de e-mail te openen?

Neem dan contact met ons op.

Carin

Administratief medewerkster

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl