Foto 17

De mogelijkheden met orthodontie:

meer dan alleen rechte tanden.

Scroll down

Bij orthodontie denk je waarschijnlijk als eerste aan het rechtzetten van tanden en kiezen. Maar er is nog veel meer mogelijk met orthodontie! We kunnen er niet alleen een prachtige lach mee creëren, maar ook een gezondere en beter reinigbare situatie in jouw mond. Daarbij houden we rekening met de uitstraling van jouw hele gezicht. Wat kunnen we allemaal doen met beugels?

De beugel als alternatief

Door de specialistische kennis van onze tandartsen Leon Verhagen, Jasper Lijftogt en Bo Dusseldorp, zijn we in staat om verder te kijken dan één oplossing. Wanneer iemand bijvoorbeeld een tand mist, is het een mogelijkheid dit op te lossen door het plaatsen van een brug of implantaat. Maar het is soms ook mogelijk om in zo’n geval de ruimte tussen de tanden te sluiten met behulp van een beugel. Een ander voorbeeld is het bleken van tanden. Wil je graag wittere tanden? Dan is het niet altijd nodig om ze te laten bleken. Door de stand van de tanden te veranderen met behulp van een beugel, kunnen we deze ook lichter laten lijken.

Waarom vinden wij een totaalbenadering zo belangrijk?

Doordat onze tandartsen uitgaan van een totaalbenadering voor jouw mond, zijn we in staat om je altijd de best passende behandeling te geven. Orthodontie vormt daarbij een behandeling waarmee tanden niet alleen recht kunnen worden gezet, maar waarmee we ook andere problemen kunnen oplossen. Soms is deze aanpak niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer. De beugel kan in sommige gevallen verschillende problemen tegelijk oplossen, waardoor zoals gezegd bijvoorbeeld geen implantaten of brug nodig zijn.

We letten met onze behandelingen altijd op de totale mondgezondheid en we werken aan duurzame oplossingen, waardoor je met een beugel investeert in jouw gezondheid op de lange termijn. Onze tandartsen gaan daarbij altijd uit van jouw totale mond en gezicht. Een beugel kan veel veranderen in de gehele uitstraling van jouw gezicht. Daarom is het enorm belangrijk dat we van tevoren een behandelplan uitwerken en uitgebreid met jou bespreken.

Hier lees je alvast iets meer over een beugeltraject in onze praktijk.

DSC6484

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen aan een stralende lach?

Neem dan contact op met ons!

Mireille

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl