Verhagen Volledig Mondzorg Liike 04560 verkleind

Tandvlees

De conditie van je tandvlees zegt veel over je mondgezondheid. Het is daarom belangrijk om hier goed voor te zorgen.

Scroll down

Tandvlees als onderdeel van je gebit

Veel mensen denken bij het woord gebit alleen aan de tanden, terwijl je tandvlees ook een belangrijk onderdeel is van het gebit. Dit vraagt dan ook om goede verzorging.

Onze (paro-)preventie-assistentes en mondhygiënistes helpen jou graag bij het behouden of verkrijgen van gezond tandvlees. Dit doen zij onder andere door het uitvoeren van een gebitsreiniging en het geven van voorlichting, zodat je zelf ook weet hoe je je gebit goed schoon moet houden.

Wil je weten hoe de gezondheid van je tandvlees wordt bepaald? Of hoe een behandeling eruit ziet? Op onze verdiepingspagina over het onderwerp tandvlees lees je alles wat je moet weten over dit onderwerp.

Kindertandheelkunde

De verzorging van je gebit, en dus ook je tandvlees, begint al vanaf de geboorte. Wanneer je van kleins af aan je gebit gezond houdt, is de kans op gebitsproblemen in de toekomst een stuk kleiner. Daarnaast helpt het om angst op latere leeftijd tegen te gaan.

Binnen Verhagen Mondzorg hebben wij vier collega's die gespecialiseerd zijn in behandelingen met kinderen: Silvia, Laudi, Bo en Loes. Op deze pagina lees je meer over kindertandheelkunde bij ons.

Tandgaaf

Onder kindertandheelkunde, valt ook project Tandgaaf. Dit bieden wij aan voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar oud. Tijdens dit traject gaat je kind zowel langs bij de tandarts als de mondhygiëniste. Het onderwerp wat centraal staat is preventie, wat het voorkomen van gebitsproblemen betekend. Dit doen we onder andere door plak-kleur-testjes uit te voeren en je kind goed leren tandenpoetsen. Dit draagt allemaal bij aan het krijgen en behouden van gezond tandvlees.

DSC6484

Wil jij een gebitsreiniging?

Ik help je graag op weg

Mireille

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl