Silvia van Hagen - Heutinck

Groenlo, Lichtenvoorde
Functie

Mondhygiëniste en kindertandverzorgster

Informatie

Silvia is als mondhygiëniste en kindertandverzorgster werkzaam binnen het Tandheelkundig Centrum op de locaties Groenlo en Lichtenvoorde. Zij coördineert de preventie en parodontale behandelingen binnen het tandheelkundig centrum en is behandelplan coördinator. Daarnaast is Silvia belast met de kwaliteitsbewaking binnen de praktijken samen met Heidi Keuter.

Silvia is opgeleid aan de opleiding tot mondhygienist te Nijmegen. Aan de afdeling Tandheelkunde van de Radbouduniversiteit te Nijmegen heeft ze zich gespecialiseerd in Kindertandverzorging.

Daarnaast is Silvia docente aan en de drijvende kracht achter de opleiding voor preventie- en paro preventie assistente van het cursuscentrum Integrated Dentistry BV.

Tevens verzorgt zij de planbesprekingen voor onze praktijk. Voor het starten van een lang behandeltraject (implantaatl-, beugelbehandeling) wordt er altijd een afspraak gepland om het behandelplan door te spreken. Tijdens deze afspraak wordt er o.a. uitgelegd hoe de behandeling gaat, het eindresultaat, de nabehandeling, hulpmiddelen tijdens het traject en is er ruimte voor het stellen van vragen. Heb je een vragen over jouw behandeling of is de planning niet helemaal duidelijk? Maak dan een afspraak met haar, zodat ze jou het behandelplan nogmaals uit kan leggen.

Mondhygiënisten