Liike WEB Volledig Mondzorg 03742

Laser

Wil je meer informatie over dentale laserbehandelingen? Verhagen Mondzorg heeft opgeleide laserspecialisten in huis.

Scroll down

Tegenwoordig wordt er steeds vaker een lasertoestel gebruikt in de tandheelkunde. We kunnen een laser namelijk inzetten bij veel behandelingen, zowel medische als cosmetische. De dentale laser is voor ons een onmisbaar instrument tijdens de uitvoering van verschillende behandelingen. Dit omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van traditionele behandelmethoden. Met de laser kunnen we erg doelgericht werken, waardoor er maar heel weinig nevenwerkingen zijn. Zo ervaren patiënten minder (na)pijn, is er minder verdoving nodig en gaat de genezing sneller. Laserbehandelingen zijn bovendien helemaal veilig.

Laserbehandelingen bij zuigelingen

Wanneer je kinderarts of lactatiekundige heeft vastgesteld dat jouw baby een te strakke tongriem of lipbandje heeft, kan je bij ons terecht om dit te verhelpen. Eerst zullen wij bij jouw baby meekijken om definitief te beoordelen of het inderdaad de tongriem of het lipbandje is die de voeding bemoeilijkt. Wanneer wij dit bevestigen, zal één van onze laserspecialisten binnen Verhagen Mondzorg dit probleem verhelpen door middel van een dentale laser.

Op deze pagina lees je meer over hoe je dit kan herkennen en hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Laserbehandelingen bij volwassenen

De dentale laser kan worden ingezet voor veel verschillende behandelingen. Zo wordt lasertechnologie ingezet bij tandvleesproblemen, wortelkanaalbehandelingen, chirurgische ingrepen, het veilig bleken van de tanden, het wegnemen van ontstekingen, verminderen van napijn of voor het corrigeren van tandvlees.

Op onze specialisme pagina over laserbehandelingen lees je meer informatie hierover.

DSC6358

Heb jij interesse in lasertechnologie?

Ik help je graag op weg

Jacquelien

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl