Nieuw-logo-Infomedics

Facturering

Wij hebben ervoor gekozen om onze facturering via Infomedics te laten verlopen. Benieuwd naar de reden hiervoor? Lees dan verder.

Scroll down

De zorgverzekeraars kennen naast de basisverzekering veel verschillende aanvullende verzekeringspakketten. Elk pakket kent zijn eigen restitutie en dit maakt de afhandeling van nota’s steeds complexer. Daarom hebben wij besloten om de facturering uit handen te geven aan Infomedics. Aan het uitbesteden van de gehele debiteurenadministratie zitten voordelen voor zowel jou als patiënt als voor ons, de tandartspraktijk. De facturering door Infomedics geldt voor alle behandelingen die plaatsvinden vanaf 1 september 2017.

Wat betekent dit voor jou als patiënt van Verhagen Mondzorg?

  • Na jouw bezoek aan ons, ontvang je jouw nota niet meer van ons, maar van Infomedics.
  • Jouw privacy blijft gewaarborgd.
  • Online kun je jouw nota’s en de betalingsstatus op jouw eigen account inzien (zie www.uwnota.nl).
  • Infomedics kan geen gebruik maken van de door jou afgegeven machtiging, voor automatisch incasso aan Verhagen Mondzorg.
  • Een eventuele betalingsregeling kun je treffen met Infomedics.

Welke voordelen zijn er voor jou als patiënt van Verhagen Mondzorg?

  • Jouw nota wordt eerst ingediend bij jouw zorgverzekeraar. Je ontvangt de nota van Infomedics voor het deel dat niet vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar.
  • Jouw nota ontvangt je, voor zover mogelijk, digitaal. Vanuit de e-mail, die jij van Infomedics ontvangt, bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks te betalen via Ideal. Dit scheelt je tijd en je hoeft geen betalingskenmerk over te nemen bij de betaling.
  • De nota van Infomedics liever op papier ontvangen? Dit kan ook. Let op dat je het juiste bankrekeningnummer en het juiste betalingskenmerk vermeldt. Deze gegevens vindt je op de nota van Infomedics.

Indien je meer informatie wenst over het bedrijf Infomedics, verwijzen wij jou graag naar www.infomedics.nl.

Samen met Infomedics gaan wij voor een groenere wereld en om die reden geven wij de voorkeur aan het digitaal versturen van de facturen. Om dit te kunnen realiseren hebben wij van jou jouw juiste e-mailadres en mobiele nummer nodig. Dit geldt voor alle patiënten boven de 16 jaar. Jij gaat toch ook voor een schonere wereld?

DSC6519

Wil je jouw gegevens doorgeven?

Neem dan contact met ons op!

Jolanda

Financieel administratief medewerkster

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl