Liike WEB Volledig Mondzorg 03732 min

Facturatie via Payt vanaf 1 januari 2025

Wij stappen per 1 januari 2025 over van Infomedics naar Payt voor de facturatie.

Scroll down
Logo payt

Vanaf 1 januari 2025 zullen wij onze facturatie laten verlopen via Payt. Dit betekent dat u vanaf die datum uw rekeningen via Payt ontvangt, in plaats van Infomedics. Deze overgang hebben wij zorgvuldig voorbereid om u een meer gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Een van de belangrijkste redenen voor deze overstap is dat u als patiënt direct kunt zien dat de rekening vanuit onze praktijk komt alsook dat de communicatie rechtstreeks met onze medewerkers verloopt. De software van Payt ondersteunt ons hierin, maar de persoonlijke communicatie met onze patiënten blijft centraal staan.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 januari 2025 ontvangt u alle facturen voor behandelingen via Payt. U hoeft hiervoor zelf niets te doen, de overstap wordt volledig door ons verzorgd. De betalingsinstructies verlopen vanaf dat moment via Payt.

Zie hieronder een voorbeeld. Vanaf 2025 zult u een soortgelijke lay-out verwachten met ons logo.

Voorbeeld factuur

Facturen van Infomedics in 2025

Indien u in 2024/ begin 2025 nog een factuur van Infomedics ontvangt, betreft dit een behandeling die vóór 1 januari 2025 heeft plaatsgevonden. In dat geval verzoeken wij u de factuur via Infomedics te betalen.

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Op uw factuur ziet u duidelijk welk bedrag door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Dit is afhankelijk van factoren zoals uw leeftijd, het type behandeling en de voorwaarden van uw verzekeraar. Heeft u vragen over de vergoeding? Neem dan rechtstreeks contact op met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer inzage geven in uw vergoedingen.

Uw rekeningen in een beveiligde online omgeving

Al uw rekeningen zijn gemakkelijk in te zien via een online omgeving, waarvoor geen nieuw account nodig is. Via de link in uw factuur kunt u deze omgeving openen. Hier kunt u uw rekeningen inzien, direct betalen of eenvoudig contact opnemen met onze praktijk. Of u nu een vraag heeft, een fout op de factuur wilt overleggen, of een betalingsregeling wil treffen, dit kan allemaal met één druk op de knop.

De online omgeving van Payt is streng beveiligd en voldoet aan de NEN7510-norm. U kunt er dus op vertrouwen dat uw gegevens veilig worden behandeld. Bovendien is de omgeving beschikbaar in meerdere talen.

Wij vertrouwen erop dat deze overstap naar Payt een verbetering zal zijn in het overzicht en de afhandeling van uw facturen. Heeft u nog vragen over deze verandering? Neem dan gerust contact op met onze praktijk.

DSC6519

Vraag over een factuur?

Ik help je graag op weg

Jolanda

Financieel administratief medewerkster

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl