Vacature website

Collega's gezocht!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een gezellig team, een leuke werksfeer, een innovatieve werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en waar geen dag hetzelfde is?

Scroll down

Preventieassistente

Wij zoeken een (bijna) gediplomeerde enthousiaste preventieassistente die ons team komt versterken en op alle praktijken inzetbaar is. De uren voor deze functie zijn bespreekbaar.

Als preventieassistente voer je zelfstandig behandelingen uit, zoals het in kaart brengen van de conditie van het tandvlees, het verwijderen van tandsteen en plaque boven het tandvlees en het polijsten van tanden en kiezen. Tevens geef je de patiënt advies en instructies om hun mondhygiëne te verbeteren en/of op peil te houden. Binnen deze functie zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden naar preventie plus en/of orthodontie.

Meer informatie 👉 vacature preventieassistente

Financieel administratief medewerk(st)er

Wij zijn ook op zoek naar een financieel administratief medewerk(st)er voor minimaal 28 uur.

Als financieel administratief medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de juiste, tijdige, en volledige verwerking van de financiële gegevens en administraties zoals de crediteuren- en debiteurenadministratie. Binnen de financiële administratie word je ingezet voor de meest uiteenlopende financieel administratieve taken.

Meer informatie 👉 vacature financieel administratief medewerk(st)er

Wij zijn altijd op zoek naar tandheelkundig talent!

Staat de juiste vacature er niet tussen maar je bent wel geïnteresseerd om te komen werken bij onze praktijk? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar heidi@verhagenmondzorg.nl. Gaat je voorkeur uit naar solliciteren op papier? Geen enkel probleem, richt deze dan aan:

Verhagen Mondzorg t.a.v. Heidi Keuter
Eschpark 9
7131 TG Lichtenvoorde

Wij zien jouw reactie met belangstelling tegemoet!