Socials Verhagen Volledig Mondzorg Liike 08720

Avondvierdaagse presentjes

Het is weer langer licht en het einde van het schooljaar nadert. Dat betekent dat het weer tijd is voor de avondvierdaagse! Vrijdags komen de kinderen vaak thuis met een berg snoepgoed. Lekker, maar niet zo goed voor je gebit. Wij geven je graag tips voor leuke alternatieven!

Scroll down

De avondvierdaagse... wie heeft hem vroeger niet gelopen? Dit jaarlijkse festijn is niet alleen erg gezellig, maar ook sportief. Het hoogtepunt van deze week? De vrijdag natuurlijk! Dit is namelijk de dag dat de kinderen worden overladen met snoepgoed.

Eigenlijk best wel jammer, aangezien je de hele week al zo gezond bezig bent. Wij vinden dat dit anders kan. De suikers die in snoep zitten, zorgen namelijk voor een zuuraanval op je gebit. Dit kan leiden tot het krijgen van gaatjes. Wij zijn op zoek gegaan naar leuke presentjes om te geven die niet met snoep te maken hebben en hebben deze voor je op een rijtje gezet!

Istockphoto 1095278742 612x612

Bloemen

De eerste klassieker die niet in het rijtje vergeten kan worden, zijn de bloemen. Dit hoeft uiteraard niet direct een boeketje te zijn! Als je één (nep) rode roos per kind geeft, ziet dit er al heel sfeervol en gezellig uit. Wie vindt het nou niet leuk om bloemen te ontvangen?

Istockphoto 510785726 612x612

Zomerse accessoires

Is het mooi weer? Hoe leuk is het dan om rond te lopen in een zomerse outfit! Een Hawaii-ketting is natuurlijk altijd goed, maar wat dacht je van een leuke zonnebril, pet of hoedje? Het ziet er niet alleen superleuk uit, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je goed beschermd blijft! Ook een mini waterpistool valt altijd in de smaak.

Istockphoto 934999224 612x612

Verzorgingsproducten

Hoe leuk en stoer is het om verzorgings- producten te krijgen wanneer je jong bent? Je eigen (en misschien wel eerste) deodorant, shampoo of misschien zelfs wel een geurtje. Met teksten als 'je hebt het FAntastisch gedaan' (van het merk FA), of 'tijd voor een opfrisbeurt!', geef je er nog een leuke twist aan.

Onder deze artikelen valt ook de mondverzorging. Wat denk je van een reispakketje met een tandenborstel, mini tandpasta en zandloper? Ideaal voor de vakantie!

Istockphoto 610430896 612x612

Complimentjes

Het is natuurlijk altijd leuk om complimentjes te krijgen. Dit werkt ook als goede motivatie! Je kan ervoor kiezen om voor je kind bijvoorbeeld iedere dag een complimentenkaartje te schrijven, of tijdens de intocht voor alle kinderen een briefje te schrijven met een leuk zinnetje erop. Hier kan altijd een leuk presentje aan worden gehangen!

Zo zie je maar dat er genoeg andere leuke dingen zijn om te geven én te ontvangen, wat niet met snoepgoed te maken heeft. Wij wensen jullie allemaal hele leuke dagen toe! Wil je meer weten over de invloed van suikers? Je leest het hier:

Hoeveel suikers zitten er in jouw favoriete drankje?

Week van Snoep Goed!

DSC6371

Is het gebit van jouw kind gezond?

Ik help je graag op weg

Marieke

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl