Klaproos5 geblurd

Op bezoek bij SWW de Klaproos

Dinsdag 12 maart ging tandarts Bo langs bij SWW de Klaproos in Winterswijk om voorlichting te geven over een goede mondverzorging. Lees snel verder om te kijken hoe het was!

Scroll down
Klaproos3 geblurd

Het bezoek

Afgelopen dinsdagochtend ging Bo langs bij SWW de Klaproos in Winterswijk om peuters kennis te laten maken en/ of vertrouwd te laten raken met de tandarts en tandartsbezoeken.

Het was een erg gezellige ochtend waar veel verschillende onderwerpen voorbij kwamen. Zo mochten de kinderen oefenen met tandenpoetsen op onze knuffels, kregen zij uitleg over hoe een tandartsbezoek eruit ziet en mochten ze zelfs in de schoenen van de tandarts treden!

Wij kijken terug op een geslaagd bezoek en hopen vaker langs te mogen komen voor een voorlichting!

Klaproos1

Voorlichtingen door Verhagen Mondzorg

We vinden het erg leuk om langs scholen en kinderopvangen te gaan en daar samen met de kinderen een leuke ochtend of middag te organiseren.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een interactieve sessie organiseren waarbij we de kinderen op een speelse en begrijpelijke manier informeren over hoe ze hun tanden en mond gezond kunnen houden. We kunnen ook uitleg geven over het beroep van tandarts of tandartsassistent, zodat ze een beter begrip krijgen van wat er gebeurd tijdens een tandartsbezoek en eventuele angsten kunnen verminderen.

Wil jij graag bijdragen aan het bevorderen van gezonde kindermonden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: post@verhagenmondzorg.nl.

Klaproos4

Kids Open Dag

Op maandagmiddag 8 april 2024 organiseren wij weer een Kids Open Dag in onze praktijk in Winterswijk. Heeft jouw kind nog nooit de tandarts bezocht, of ervaart jouw kind spanning of angst wanneer hij de tandarts bezoekt? Dan is dit een mooie kans om langs te komen en op een laagdrempelige manier met ons in contact te komen. Ook voor meer informatie over orthodontie ben je van harte welkom!

Lees hier meer over onze Kids Open Dag.

DSC6242

Wil je dat wij jullie school bezoeken?

Ik help je graag op weg

Iris

Praktijk controller

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl