Socials Verhagen Volledig Mondzorg Liike 08806

Kids Open Dag 8 april

Onze Kids Open Dag is speciaal ontworpen om kinderen vertrouwd te maken met tandartsbezoeken op een speelse en educatieve manier. Samen met ons kidsteam zullen we ervoor zorgen dat jouw kinderen zich op hun gemak voelen en plezier hebben terwijl ze de wereld van de mondzorg ontdekken.

Scroll down

Vindt jouw kind een bezoek aan de tandarts geweldig, of is het thuis altijd een strijd met tandenpoetsen? Misschien ben je pas net ouder geworden van een kind. Net als afgelopen zomer organiseren weer een open middag speciaal gericht op kinderen! Tijdens onze Kids Open Dag laten we kinderen hun enthousiasme voor tandartsbezoeken vergroten en geven we ouders die nog geen ervaring hebben met tandartsbezoeken inzicht in wat ze kunnen verwachten.

Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw kind angstig is voor de tandarts, of ben jij dit misschien zelf en ben je bang dat jouw kind dit overneemt? Geen zorgen, wij begrijpen de zorgen en angsten van ouders en willen graag helpen om deze te overwinnen. Daarom nodigen we jou en je kinderen uit voor de Open Dag, waarbij we er alles aan doen om een positieve en leuke ervaring te creëren.

Datum: Maandagmiddag 8 april 2024

Locatie: Onze praktijk in Winterswijk, Beatrixpark 8 7101BN Winterswijk

Tijd: 14.30 uur - 17.00 uur

Check onze video!
Socials Verhagen Volledig Mondzorg Liike 08689

Wat staat jullie te wachten?

  1. Plezier en educatie: Onze Kids Open Dag is een mix van plezier en educatie. Kinderen die al enthousiast zijn over tandartsbezoeken zullen genieten van de mogelijkheid om zelf in de stoel te zitten en de eerste kneepjes van het vak te leren. Uiteraard als een echte tandarts met handschoenen en mondkapje!
  2. Kennismaking met de tandarts: Is jouw kind nog nooit bij de tandarts geweest? Dan is de Kids Open Dag een geweldige gelegenheid om kennis te maken met Verhagen Mondzorg op een ontspannen en informele manier. Je kind kan zelf in de stoel plaatsnemen, deelnemen aan leuke activiteiten en de vriendelijke sfeer van onze praktijk ervaren. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en je gerust te stellen.
  3. Leerzame activiteiten: Tijdens de Kids Open Dag zullen we een reeks leerzame activiteiten organiseren om kinderen meer te leren over mondgezondheid en tandheelkunde. Ze kunnen onder begeleiding van ons team een controle uitvoeren bij knuffels, deelnemen aan een poetsles met plakverklikkers en een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk. Dit alles op een interactieve en boeiende manier, zodat ze spelenderwijs leren over het belang van een goede mondhygiëne.
  4. Ouderondersteuning: We begrijpen dat ouders ook vaak zorgen hebben over tandartsbezoeken. Daarom staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je gerust te stellen. Ons team zal uitleg geven over tandheelkundige zorg bij jonge kinderen, tips geven voor een goede mondhygiëne thuis en advies bieden over de overgang naar zindelijkheid en het behoud van een gezonde mond.

Orthodontie

De kids middag is niet alleen bedoeld voor de kleintjes, maar kan ook nuttig zijn voor jongeren. Zijn alle tanden van je kind gewisseld en denk je dat een beugel misschien nodig is? Bij Verhagen Mondzorg zijn wij gespecialiseerd in orthodontie. Wij snappen dat het onderwerp 'beugels' veel vragen met zich meebrengt. Tijdens deze middag kan je deze allemaal stellen aan Bo!

Vorige editie

Benieuwd geworden naar vorige editie? Hieronder zie je een sfeerimpressie!

Ontwerp zonder titel
Socials Verhagen Volledig Mondzorg Liike 08712

Enthousiast?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0544-371260 of stuur een e-mail naar post@verhagenmondzorg.nl

Samen zorgen we ervoor dat tandartsbezoeken een positieve en leuke ervaring worden voor jou en jouw kinderen!

DSC6713

Heb je vragen over onze open dag?

Ik help je graag op weg

Charlaine

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl