SPARK_4

Herbehandeling

Heb jij vroeger een beugelbehandeling gehad maar zijn jouw tanden weer gaan verschuiven of ben jij nu niet meer tevreden over het eindresultaat?

Scroll down

Of heb jij vroeger een andere behandeling gehad zoals orthodontie, gnathologie, implantologie, bleken of een andere tandheelkundige behandeling? Je bent altijd bij ons aan het juiste adres! Wij hebben alle specialismen in huis en gaan voor een eindresultaat, waar jij maar ook wij tevreden over zijn. Voordat je aan een behandeling begint bespreken wij met jou het gewenste eindresultaat.

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw gebit? Neem dan contact met ons op! We plannen dan een consult voor jou in met één van onze tandartsen of doe een gratis virtueel consult.

Petra ging jou voor!

Petra heeft in het verleden een beugeltraject doorlopen bij een andere praktijk. Toen zij bij ons aan gaf niet tevreden te zijn met het behaalde eindresultaat, hebben wij haar de Spark behandeling voorgesteld. Dit is een beugeltraject met de onzichtbare aligner beugel. De voordelen hiervan zijn dat de beugel niet zichtbaar is, de behandeltijd relatief kort is en je minder vaak naar de praktijk hoeft te komen dan bij de Insignia beugel.

DSC6371

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw gebit?

Neem dan contact met mij op!

Marieke

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl