Verhagen Volledig Mondzorg Liike 04514 verkleind

Ga voor een stralende lach

Bij Verhagen Mondzorg geloven we in de kracht van een gezonde mond en een stralende glimlach.

Scroll down

Ons team van deskundige tandartsen en mondhygiënisten staat klaar om jou de best mogelijke mondzorg te bieden. Of je nu op zoek bent naar algemene tandheelkunde, cosmetische ingrepen of een preventieve behandeling, wij zijn er om aan al jouw behoeften te voldoen.

Maak kennis met ons team

Wat bieden wij?

Verhagen Mondzorg biedt preventieve mondzorg, kindertandverzorging, tandvleesbehandelingen, implantologie, orthodontie; waaronder de onzichtbare beugel Spark, laserbehandelingen, gnathologie, esthetische tandheelkunde en bleekbehandelingen.

Wil je meer weten over één van deze specialismen? Lees dan hier verder! Omdat we gespecialiseerd zijn in al deze disciplines kunnen we je in elk traject van A tot Z begeleiden en je helpen aan het beste eindresultaat voor jouw mond.

Specialismen overzicht

Enthousiast?

Wil jij je graag in laten schrijven als nieuwe patiënt? Dit kan via onderstaande button.

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken, verzetten of één van onze receptionistes spreken? Neem dan contact op met onze praktijk.

Inschrijven

Doe de virtual check!

Wil jij je nog niet meteen inschrijven, maar ben je wél benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Doe dan de virtual check. Het gratis virtual consult is voor alle tandheelkundige vragen. Of je nu nadenkt over het bleken van je tanden, een implantaat of meer informatie wilt over kroon- en brugwerk? Je kunt voor al jouw vragen een vrijblijvend gratis virtual consult aanvragen!

Virtual Check