Image 2018 11 05 12

Heb je pijn in jouw mond, maar twijfel je om er iets aan te doen?

Last van een ontstoken kies? Of heb je andere problemen met jouw mond? Onze tandartsen en mondzorgspecialisten hebben alle aandacht voor jou!

Scroll down

Iedereen heeft weleens pijn in zijn mond, vaak vanwege kleine problemen zoals een afte, ontstoken tandvlees, een afgebroken tand, een ontstoken kies of wanneer tanden gevoelig zijn bij warm of koud. Wanneer je al langer pijnklachten hebt in jouw mond, of als je eigenlijk al weet dat er iets niet goed zit, is het erg belangrijk om snel in actie te komen!

Pijn in de mond: de gevaren van verwaarlozing

Als je rondloopt met pijn in je mond, heb je waarschijnlijk al langere tijd een probleem. Voorbeelden zijn pijnlijke gaatjes in jouw tanden, een ontstoken kies of een vervelende tandvleesontsteking. Ook kan er sprake zijn van pijn in het aangezicht, doordat je bijvoorbeeld klemt met jouw kaken terwijl je slaapt. Dit kan leiden tot hoofdpijn of andere klachten. Wanneer je niets doet aan dit soort pijnklachten, zal je hier waarschijnlijk altijd last van houden, of de pijn en problemen kunnen steeds erger en chronisch worden. Dit kan leiden tot grotere problemen in je mond en zelfs tot andere, bijkomende gezondheidsproblemen. Voor al deze problemen hebben wij een goede oplossing, zodat jij met een beetje hulp weer pijnloos door het leven kunt!

Deel jouw probleem met onze mondzorgspecialisten

Soms vinden mensen het niet nodig om een tandarts te bezoeken wanneer zij een probleem hebben met hun mond. Ze denken dat het probleem zich vanzelf wel zal oplossen, of ze hebben een vertrouwensprobleem met het bezoeken van een tandarts. Ons volledige mondzorgteam heeft speciale aandacht voor mensen die zich niet op hun gemak voelen bij een tandarts of angstig zijn. Wij vinden persoonlijke aandacht voor jou enorm belangrijk. Daarom luisteren we naar jouw vragen en helpen we je aan een zo prettig mogelijke behandeling. We informeren je zo goed mogelijk tijdens het behandelen, en in samenspraak met jouw wensen en behoeften adviseren we je bij langere behandeltrajecten.

Neem contact met ons op

Ben je bang om je te laten behandelen door een tandarts?

Ook als je op zoek bent naar een tandarts die gespecialiseerd is in het behandelen van angstige mensen, ben je bij onze praktijk in goede handen. We hebben veel ervaring met het behandelen van angstige patiënten. De meeste van deze patiënten voelen zich na een kennismaking bij onze praktijk en na de eerste behandeling op hun gemak, terwijl een tandartsbezoek voor hen in eerste instantie ondenkbaar was. Ben jij angstig voor een tandartsbezoek? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bouke zag er erg tegen op om naar de tandarts te gaan, maar is blij dat hij de stap genomen heeft. Bekijk hieronder zijn verhaal.

Tijd voor actie! Bel, mail of chat eens met ons team

In onze praktijk hebben we alle specialistische kennis en kunde in huis om vrijwel elk probleem in jouw mond op te lossen. Kijk voor meer informatie over al onze specialistische behandelingen eens op deze pagina. We adviseren je om niet langer met je pijn te blijven rondlopen, maar contact op te nemen met ons Verhagen Volledig Mondzorg-team. We maken graag een afspraak met je om jouw pijnklacht te bespreken en samen met jou de beste behandeling te regelen. Zo kun je straks weer gezond en pijnloos de deur uitlopen!

Heb je een acuut probleem met jouw mond en wil je direct geholpen worden? Bel dan voor 10.00 uur ’s ochtends voor een afspraak, dan kun je vaak dezelfde dag nog bij ons terecht!

DSC6371

Hulp nodig?

Ik help je graag op weg

Marieke

Receptioniste

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl