Voorgevel

Verhagen Volledig Mondzorg opent gloednieuwe praktijk in Aalten!

Meer behandelkamers, ruimere openingstijden en sfeervolle ruimtes.

Scroll down

Als we feedback krijgen, dan gaan we daarmee serieus aan de slag. De afgelopen periode hebben wij op onze locatie in Aalten niet de service kunnen bieden die we op onze andere locaties, in Lichtenvoorde en Groenlo, wél bieden. Prettige ruimtes met voldoende behandelkamers en korte wachttijden, zodat wij jou op elk moment van de dag kunnen helpen aan een stralende glimlach. Onder andere de te lange wachttijden en het gebrek aan voldoende behandelcapaciteit hebben soms geleid tot frustratie. Daarom is het tijd voor actie!

Aan de slag!
We zijn aan de slag gegaan met het realiseren van een gloednieuwe praktijk in Aalten, waarmee we weer de service gaan bieden die we als Verhagen Volledig Mondzorg nastreven. In de 37 jaar dat onze praktijk bestaat, is ons team uitgegroeid tot een gepassioneerde groep specialisten die elke dag nóg beter wil worden in zijn/haar vak. De kwaliteit van de faciliteiten kan dan niet achterblijven. Daarom verhuizen we onze praktijk van de Koeweide naar de Polstraat 36 in Aalten, ook wel bekend als het oude politiebureau. De verbouwing is al in volle gang, zodat we eind dit jaar de deuren van onze nieuwe praktijk kunnen openen.

Hoe gaat de nieuwe praktijk eruit zien?
Onze nieuwe praktijk in Aalten krijgt een ruimtelijke, frisse inrichting en er zullen vier behandelkamers gerealiseerd worden, in plaats van de bestaande twee behandelkamers op de oude locatie.

Collage 3

Hier volg je de ontwikkelingen
Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Dan zul je helaas nog even geduld moeten hebben, maar hierboven lichten wij alvast een tipje van de sluier op. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op onze locatie in Aalten? Houd dan onze website en Facebookpagina in de gaten. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie!