Liike WEB Volledig Mondzorg 03605

Kom stage lopen bij Verhagen Mondzorg!

Ben jij gepassioneerd over mondzorg en wil je graag je carrière in de tandheelkunde beginnen? Zoek niet verder! Verhagen Mondzorg is altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires voor posities als tandartsassistentes, mondhygiënistes en tandartsen in opleiding.

Scroll down

Waarom bij ons?

Wij werken met de meest geavanceerde tandheelkundige technologie. Als stagiaire krijg je de mogelijkheid om te werken met geavanceerde apparatuur en instrumenten, waardoor je waardevolle vaardigheden en kennis kunt ontwikkelen.

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en ondersteunen tijdens je stageperiode. Je zult de kans krijgen om te leren van tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistentes met jarenlange ervaring in het vakgebied.

Verhagen Mondzorg biedt diverse tandheelkundige diensten aan, waaronder algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie en kindertandverzorging. Als stagiaire krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij verschillende behandelingen en zo een brede klinische ervaring op te doen.

Bij Verhagen Mondzorg hechten we veel waarde aan teamwork en een positieve werkomgeving. Je zult deel uitmaken van een hecht team waarin iedereen elkaar ondersteunt en motiveert om samen de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten.

We moedigen onze stagiaires aan om te blijven leren en groeien. Wij kunnen onze medewerkers intern opleiden tot preventie,- en orthodontie assistent.

Wil je een dag meelopen?

Of je nu al aan de studie begonnen bent, of nog aan het oriënteren, je kunt altijd een dag meelopen om te kijken of het vak iets voor jou is.

Ben je al aan het eind van je studie, óf heb je de studie al afgerond? Bekijk dan onze vacatures óf stuur een open sollicitatie. We zijn altijd opzoek naar nieuw tandheelkundig talent.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Verhagen Mondzorg is geaccrediteerd door Radboud Universiteit Nijmegen om studenten Tandheelkunde te begeleiden en is een door het kenniscentrum Calibris erkend leerbedrijf voor studenten die de MBO-opleiding tandartsassistente volgen. Ook op HBO niveau zijn er mogelijkheden om binnen de praktijk stage te lopen of een afstudeeropdracht uit te voeren.

Meer informatie

Enthousiast geworden om een dag mee te lopen? Of heb je andere vragen m.b.t. een eventuele stage?

Neem dan contact op met Iris Klein Gunnewiek, op telefoonnummer: 0544-371260 of per e-mail iriskg@verhagenmondzorg.nl.