Werk in uitvoering

Wegwerkzaamheden N18

Heb je tussen zaterdag 1 april en maandag 17 april a.s. een afspraak in onze praktijk en kom je via de N18?

Scroll down

Houd dan rekening met verkeershinder. Om de N18 bij Lichtenvoorde veiliger te maken en te zorgen dat verkeer beter doorstroomt, wordt het aantal kruisingen verminderd. Dit betreft vooral de kruisingen N18-Zieuwentseweg en N18-Richterslaan.

Van vrijdag 31 maart 20.00 uur tot uiterlijk maandag 17 april 06.00 uur is de N18 volledig afgesloten voor doorgaand verkeer in beide richtingen tussen Lichtenvoorde-zuid en de Hamelandweg (N313). Houdt rekening met omleidingsroutes en extra reistijd.


Hoe kom ik bij de praktijk?

Tussen zaterdag 1 april t/m woensdag 12 april is onze praktijk bereikbaar vanuit Lichtenvoorde.

Mocht je van de N18 komen; vanuit Doetinchem neem je afslag Lichtenvoorde zuid, vanuit Enschede neem je afslag Hamelandroute om bij de praktijk te komen.

Echter is de kruising Richterslaan - Eschpark is in verband met asfaltwerkzaamheden 13 t/m 15 april afgesloten. Deze dagen kunnen last minute gewijzigd worden door bijv. weersomstandigheden.

Als patiënt kun je van 13 t/m 15 april gebruik maken van de parkeerplaats bij het zwembad Meekenesch. Vanuit daar is de praktijk lopend te bereiken (5 min loopafstand).

Vanwege de werkzaamheden rijden er tijdens de afsluiting geen bussen over de N18. De buslijnen van Arriva: 72, 74 en 470 en de buurtbus van en naar Zieuwent rijden een aangepaste route. Daarnaast vervallen er enkele haltes. Arriva informeert reizigers over de tijdelijke wijzigingen via de website www.arriva .nl

Wegwerkzaamheden N18

Wanneer

  • Gereed: Half april 2023
Vanaf 13 januari 2023
  • De afslag N18-Zieuwentseweg van en naar Lichtenvoorde is definitief gesloten voor motorvoertuigen
  • De oversteek N18–Zieuwentseweg is definitief gesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  • Voor (brom)fietsers en voetgangers blijft de kruising N18-Zieuwentseweg van en naar Lichtenvoorde tijdens het werk open. In de uiteindelijke situatie (vanaf ongeveer half april 2023) kunnen (brom)fietsers en voetgangers via de nieuwe tunnel onder de N18 van Lichtenvoorde naar Zieuwent en terug.
  • De afslag N18 van en naar Zieuwent is tot ongeveer eind maart bereikbaar voor motorvoertuigen. Daarna is deze route definitief gesloten.
vrijdag 31 maart - maandag 17 april
  • N18 volledig afgesloten voor doorgaand verkeer in beide richtingen tussen Lichtenvoorde-zuid en de Hamelandweg (N313). Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en extra reistijd

Meer informatie?

Meer informatie vind je op Gemeente Oost-Gelre