BOUKE-still-4

Volg Bouke op zijn weg naar een stralend gebit!

Bouke van der Veen (28 jaar) is momenteel dé souschef van restaurant De Leeuw in Lichtenvoorde.

Scroll down

Hier werkt hij met veel passie en liefde voor het koksvak. Maar waar hij minder gepassioneerd over is, is zijn gebit. Bouke schaamt zich al jaren voor zijn gebit en durft hierdoor niet breeduit te lachen. Door angst en schaamte voor zijn gebit heeft hij lange tijd niet de stap richting de tandarts durven te zetten. Tot nu!

Samen met ons Volledig-mondzorg team werkt Bouke nu aan een gezond en stralend gebit. Zijn behandel-traject is in volle gang. We volgen hem hierin op de voet, zodat jij mee kunt kijken hoe hij de behandelingen beleeft en hoe hij langzaam toewerkt naar een gezond en stralend gebit!

Kijk hieronder snel naar de eerste aflevering over De Tanden van Bouke!

De tweede aflevering

In deze 2e aflevering zie je de planbespreking voor zijn beugeltraject. En dat vindt Bouke best spannend!

De derde aflevering

In de derde aflevering start Bouke eindelijk aan zijn beugeltraject. Maar komt hij wel op tijd zijn voor zijn afspraak? En wat staat hem allemaal te wachten?

De vierde aflevering

Het is even stil geweest rond de tanden van Bouke, maar onlangs heeft hij weer een mijlplaal bereikt: zijn beugel mocht eruit!

Nu alle tanden en kiezen op hun plek staan, gaan we binnenkort beginnen met de volgende stap: het plaatsen van implantaten.

Bouke is voor ons een geweldig voorbeeld van wat er mogelijk is met een goed plan en het inzetten van de juiste tandheelkundige oplossingen. Zo werken we met Bouke aan een brede glimlach waar hij nog jaren plezier van gaat hebben!

Ben jij ook onzeker over jouw gebit en twijfel jij, net als Bouke, al heel lang om hier iets aan te doen?

DSC6169

Wacht dan niet langer!

En maak een afspraak met ons Volledig-mondzorg team!

Ikram

Administratief medewerkster

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl