Nu te zien in bioscoop Skopein in Winterswijk min

Verhagen Mondzorg in bioscoop Skopein!

Heb jij ons al gespot in bioscoop Skopein in Winterswijk? Wij zijn weer op het grote doek te zien met onze gloednieuwe video!

Scroll down

Reclames in de bioscoop voordat de film begint saai? Nee hoor! Als je binnenkort een bioscoopbezoek bij Skopein in Winterswijk op de planning hebt staan, let dan éxtra goed op tijdens de voorstukjes. Wij hebben weer een gloednieuwe video gemaakt waarmee wij alle bioscoopgasten graag mee willen vermaken.

Dus... koop een bak popcorn, ga er goed voor zitten en spot onze collega's! Staat jouw favoriete behandelaar ertussen?

Bioscoopvideo

Ga je de komende tijd niet naar de bioscoop? Niet getreurd, wij delen de de video graag met iedereen:

Verhagen Volledig Mondzorg Gecomprimeerd 2700px 06709

Wij staan voor jou klaar!

Ben jij op zoek naar een (andere) tandarts? Wij ontvangen jou graag op onze praktijklocaties in Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten en Groenlo.

Bij Verhagen Mondzorg bieden wij je alle mondzorg onder één dak. Dit betekent niet alleen de reguliere controles, gebitsreinigingen en behandelingen, maar beschikken wij ook aan een breed scala aan specialisaties. Denk hierbij onder andere aan kindertandheelkunde, orthodontie, implantologie en gnathologie. Zo helpen wij jou aan je stralende lach!

Verhagen Volledig Mondzorg Gecomprimeerd 2700px 06490

Gratis online consult

Wist je dat het ook dat mogelijk is om alleen voor een specifieke behandeling bij ons te komen? Dit betekent dat je bij je eigen tandarts blijft voor de reguliere controles, maar bijvoorbeeld voor de mondhygiëniste, beugel of implanteren bij ons komt.

Via de website kan je een gratis online consult doen. Eén van onze tandartsen kijkt dan alvast naar jouw specifieke wens of behoefte om te beoordelen wat mogelijk is. Wanneer dit je aanspreekt, kan je je gemakkelijk inschrijven via onze website!

DSC6469

Wil jij meer informatie over onze praktijk?

Ik help je graag op weg

Isa

Receptioniste en administratief medewerkster ortho logistiek

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl