IMG 8180t

Onze wilde tuin in Winterswijk

Iedereen die onze praktijk in Winterswijk heeft bezocht, is ongetwijfeld onze natuurlijke, wilde tuin tegengekomen. Een vrolijk welkom dat het belang van de natuur en het milieu benadrukt.

Scroll down
IMG 8590

Bijdragen aan natuur en milieu

Tegenwoordig zie je steeds vaker natuurlijke (of ecologische) tuinen. Denk alleen al aan alle gemeenteperkjes die de afgelopen jaren een make-over hebben gekregen.

Wij worden blij van zulke initiatieven en wilden hier graag ons steentje aan bijdragen. Wanneer je naar de ingang van onze praktijk in Winterswijk loopt, wordt je verwelkomt door onze ‘wilde tuin’. In het voorjaar en in de zomer staat deze tuin bomvol kleurrijke planten. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, maar is ook goed voor de biodiversiteit. Door de verschillende planten en struiken in de tuin hun eigen gang te laten gaan, trekt de tuin verschillende soorten insecten, vogels en andere dieren aan.

IMG 8591

De controle behouden

Door het uitzaaien van alle planten, ziet de tuin er ieder jaar anders uit. Het kan dus zomaar zijn dat er volgend jaar een nieuw plantensoort in de tuin bij is gekomen! Hoewel een wilde tuin over het algemeen een stuk minder onderhoud nodig heeft dan de doorsnee tuin, is het wel belangrijk om er enige zorg en aandacht aan te besteden. Om verwildering tegen te gaan, komt dan ook regelmatig de tuinman langs om ongewenste plantsoorten weg te halen.

Plan een bezoek in Winterswijk

Ben jij fan van de natuur en wil je graag onze tuin in levende lijve bewonderen? Plan dan je volgende bezoek bij onze praktijk in Winterswijk.

Welke plant is jouw favoriet?

Verhagen Volledig Mondzorg Niice Digital Marketing 02004 min
Direct een afspraak in Winterswijk plannen?
Liike WEB Volledig Mondzorg 03580
Zoek je nog een tandarts in Winterswijk?
DSC6469

Meer informatie over onze praktijk in Winterswijk?

Ik help je graag op weg

Isa

Receptioniste en administratief medewerkster ortho logistiek

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl