Thumbnail IMG 8127

Verhagen Mondzorg in de verloskundigen-praktijk!

Bij Verhagen Mondzorg zetten wij ons actief in op het gebied van kindertandheelkunde en kindertandverzorging. Alle kinderen verdienen namelijk een goede mondgezondheid! Om deze reden zijn wij samenwerkingen aangegaan met verloskundigenpraktijken Wel&Wee en De Dijk door het leveren van newborn setjes.

Scroll down
Thumbnail IMG 8126

Newborn setjes

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een goede, gezonde start krijgt. Daarom helpen wij (toekomstige) ouders graag op weg naar een goede mondgezondheid bij hun kind!

Wij hebben onze eigen newborn setjes samengesteld met alles wat je kind nodig heeft! Hierin zit een informatiefolder voor ouders, een tandenborstel, tandpasta en een zandloper om de poetstijd bij te houden.

Thumbnail IMG 8127

Verloskundigenpraktijk Wel&Wee

In Winterswijk en Groenlo hebben wij de krachten gebundeld met verloskundigenpraktijk Wel&Wee. Hier gaan onze newborn setjes in de goodiebag die vrouwen meekrijgen wanneer zij 16 weken zwanger zijn. We hebben de setjes persoonlijk langsgebracht op hun locatie in Winterswijk en zijn erg blij met de samenwerking.

Ddp sociallogo

Verloskundigenpraktijk De Dijk

Daarnaast zijn wij ook een samenwerking aangegaan met verloskundigenpraktijk De Dijk. Zij hebben drie praktijklocaties in Lichtenvoorde, Aalten en Varsseveld. Ook zij zullen op deze manier het belang van een goede mondgezondheid bij jonge ouders onder de aandacht brengen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Kindertandverzorging bij Verhagen Mondzorg

Bij Verhagen Mondzorg zetten wij ons actief in voor een goede mondgezondheid bij kinderen. Zo hebben wij speciale kindertandartsen en -tandverzorgsters, methode Tandgaaf en hebben wij nu een paar keer een Kids Open Dag georganiseerd.

Wil je meer informatie over hoe wij invulling geven aan kindertandheelkunde? Lees dan verder op onze specialisme pagina!

Kindertandheelkunde

Wil je direct een afspraak voor je kind inplannen? Neem dan contact met ons op.

Contact
DSC6242

Wil jij ook met ons samenwerken?

We bespreken graag de mogelijkheden

Iris

Praktijk controller

0544 371260
0689971209
balie@verhagenmondzorg.nl